Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Advertorial Zalora. Show all posts
Showing posts with label Advertorial Zalora. Show all posts

Siapa peminat kasut Dr Martens sila angkat keyboard. Rasanya ramai peminat² kasut Dr Martens kan. Bukan sekadar minat jer, siap buat koleks...

Koleksi Terkini Kasut Dr Martens!!!!

Siapa peminat kasut Dr Martens sila angkat keyboard. Rasanya ramai peminat² kasut Dr Martens kan. Bukan sekadar minat jer, siap buat koleksi kasut Dr Martens lagi kan. Kalau dah minat. Nak tau koleksi terkini kasut Dr Martens tak? Meh baca nih.


Nangis tengok kasut Dr Martens yang cantik nih. Saya juga penggemar jenama kasut Dr Marteen ni dari dulu lagi. Siapa yang tak suka dengan kasut Dr Martens ni. Antara jenama fesyen kasut yang popular di Malaysia. Jenama yang menjadi pilihan pencinta fesyen kerana ianya menampilkan gaya yang simple dan memberikan impak yang besar ke atas penampilan si pemakai. 



Perghhhh...smartnya. Dr Marten sentiasa hadir dengan rekaan yang segar dan berjaya menarik ramai pemnat fesyen. Tak perlu dinyatakan lagi kenapa jenama ini begitu popular kerana ramai yang akan bersetuju Doc mart cukup hebat dalam mereka dan menghasilkan kasut. Koleksi Kasut Dr Martens Online telah menarik perhatian ramai kerana hadir dengan gaya rekaan yang minimal tapi cukup bergaya. terutamanya untuk golongan lelaki, wanita dan juga remaja. 


Cantik bergaya dan sesuai untuk golongan wanita memakainya. Kalau dapat kasut ni memang tak tidur malam dibuatnya. Rekaan yang cukup cool daripada inspirasi yang mereka perolehi dari trend fesyen terkini yang sedang pupular dalam pasaran. Sebab tu lah jenama fesyen ni cukup menyerlah di antara jenama² yang lain kerana jenama Dr Martens adalah pakar dalam penghasilan kasut yang bergaya.


Kalau tak der idea nak bagi hadiah apa dekat Husband/Boyfriend/Tunang, apa kata anda hadiahkan sepasang kasut Dr Martens ni. Sebab penampilannya yang cukup bergaya untuk lelaki dengan gabungan elemen maskulin yang penuh macho dan fashionable. Memang smart tak hingat lah. Malah koleksi kasut Dr Mart lelaki online ni hadir dengan rekaan yang ringkas tapi cukup seksi untuk digayakan ke mana saja. Woww!!! seksi tu ☺


Apa lagi. Dah baca kan kelebihan kasut Dr Martens yang hebat bergaya, maskulin, macho, fashionable lagi seksi ni. Silalah dapatkan untuk diri sendiri dan pasangan anda untuk bergaya sepanjang masa walau ke mana saja anda pergi. Terjah cepat kasut Dr Martens Malaysia Online sekarang juga!!!

Note: Teringin nak sambar sepasang. Tapi harga tak mampu poket...huhuhu...


Hari ni kita nak borak pasal produk. Produk Jubah Muslimah . Kalau sebelum ni kita tengok trend Jubah Muslimah hanya tertumpu pada colou...

JUBAH MUSLIMAH


Hari ni kita nak borak pasal produk. Produk Jubah Muslimah. Kalau sebelum ni kita tengok trend Jubah Muslimah hanya tertumpu pada colour² pastel dan juga hitam. Tapi kebanyakan nya hitam lah yang banyak kita jumpa kan. Cuma sejak kebelakangan ini trend Jubah Muslimah dah banyak berubah. Berubah mengikut peredaran zaman katakan.

Meh nak share ngan uols tentang Jubah Muslimah ni. Especially untuk penggemar Jubah Muslimah di luar sana yang masih mencari Jubah Muslimah yang menarik dan trendy. Uols mesti teruja bila melihatnya. Sebab apa? Meh jamu mata sket:

Cantik tak? Cantik kan

Macam² colour ada

Pilih jer nak pattern yang macam mana

Amacam??? Menarik, terbaik dan tertarik tak nak beli? Ada macam² gaya, corak dan berwarna warni. Tak perlu risau pasal size. Jubah Muslimah ni didatangkan dengan pelbagai saiz. Bermula dari size XXS hinggalah size XXXL. Tak ker menarik tu. Orang yang berbadan kecil sampai lah yang berbadan besar pon boleh beli. Dah tak perlu risau pasal size lagi dah.

Dan yang lebih menarik lagi, Jubah Muslimah ni datangnya dari pelbagai jenama dan harganya bermula dari serendah RM45.00 hinggalah RM450.00. Kalau dah cantik dan berkenan tu tak kira murah atau mahal kan.

Kalau uols nak tau lebih detail lagi dan juga nak tau rekaan² lain yang menarik, boleh layari JUBAH MUSLIMAH DI ZALORA…Beratus jenama, beribu gaya dan yang paling best, penghantaran dan pemulangan ke seluruh negara adalah percuma. Selamat mencuci mata dan jangan lupa cuci poket sekali yer. 

Note: Nak cuci mata tgk jubah juga ☺☺


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...