Showing posts with label Adik dan Al-Quran. Show all posts
Showing posts with label Adik dan Al-Quran. Show all posts

Wordless Wednesday # 2: TEAMWORK, Haaaa....Semput!!!

Tak tahu lah sejauh mana kesahihannya. Di hentikan buat sementara waktu atau di hentikan untuk masuk segmen yang baru atauuuuuu di hentikan ...

Rancangan Adik dan Al-Quran @ TV9 Di hentikan?

Tak tahu lah sejauh mana kesahihannya. Di hentikan buat sementara waktu atau di hentikan untuk masuk segmen yang baru atauuuuuu di hentikan terus. Hanya mereka yang terlibat sahaja yang boleh memberi jawapan. Dari last week aku perasan dah tak der rancangan nih, di gantikan dengan Mari Bertarannum. Pastu petang smalam try bukak, ganti ngan citer lain plak...haihhhhhh...

Ada sumber² yang aku baca mengatakan yang rancangan Adik dan Al-Quran di hentikan sebab ustaz zamri di lihat menghadiri perhimpunan BERSIH. Gambar boleh tengok kat SINI

Yang ini pulak page ustaz zamri.


Kalau di sebabkan gambar itu rancangan Adik dan Al-Quran di hentikan, adalah sangat tak wajar dan tak patut. Kenapa nak di politikkan rancangan nih?

Rancangan yang berilmu dan bermanfaat untuk menigkatkan pengetahuan dalam Al-Quran di hentikan, tapi citer² indon pagi...petang...siang...malam dan rancangan² hiburan yang tak bermanfaat makin berleluasa.

Aku percaya, ramai yang meminati citer nih. Bukan budak kecik jer...orang dewasa, muda, tua suma suka citer nih. Kalau tak nak rancangan ni di hentikan, marilah kita sama² 'like' page nih di FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...