Baju Muslimah Kanak-kanak

Who lives in a pineapple under the sea? Sponge Bob Square Pants!... Silalah sambung nyayi yerp. Ramai yang minat dengan cartoon Sponge Bob ...

Spongebob Run Malaysia 2017

/
7 Comments
Who lives in a pineapple under the sea? Sponge Bob Square Pants!... Silalah sambung nyayi yerp. Ramai yang minat dengan cartoon Sponge Bob Square Pants kan? Jangan kata budak kecik, mak pak budak pon suka jugak termasuklah aku. Memang layan tengok cartoon ni. Ok... Tak nak melalut dari cerita asal. Ni nak bagitau. Nak ajak korang dengan anak-anak berlari sambil bersuka ria.


SpongeBob SquarePants and friends are heading to the first ever SpongeBob Run in Malaysia, to cheer on runners at a fun run and carnival. This one-of-a-kind run is open to the public and will be held at Setia City Park on Sunday, 26 March from 7.00 am till 1.00 pm.

Besides receiving a specially designed race pack consisting of a t-shirt, drawstring bag, finisher medal race medal and a plush pillow, participants can also check out the adjacent Bikini Bottom Carnival. Here, they will get to enjoy a sea-son of food and drinks, sliming sessions, meet-and-greet sessions, fun-filled games and entertainment activities such as face painting, magic acts, inflatables and balloon sculpting.

Registration is now open till 5 March at www.sbrun.my or www.myraceonline.com.

Jom korang masuk larian ni. Pendaftaran ada lagi 3 hari sebelum ditutup. Aku dah daftar dengan anak-anak. Tapi aku jadi pom pom girl jer lah sebab ada baby nak kena jaga. Banyak aktiviti-aktiviti yang best ni. Boleh bergambar dengan Sponge Bob Square Pants! dan rakan-rakan dia tu. Daftar cepat!!

Note: Anak-anak  kalau tahu memang excited nih. Kena diam-diam dulu sebab nanti asyik bertanya jer kerjanya ☺☺




You may also like

7 comments:

  1. Betul..PC pun suka tengok kartun spongebob ni..hihihi...

    ReplyDelete
  2. bestnyeeee..ehh, alaaa,qisya xde that weekend..dh ade org booked die..ehh, dh mcm artis plak dh qisya..ahahhaha..

    ReplyDelete
  3. haha.. mesti anak-anak excited lebih nanti..

    ReplyDelete
  4. Fiza, jangan tak tahu Spongebob ni feberet kak ana tau haha :)

    ReplyDelete
  5. Minat crite tu.. Sampai dah besar ni pun still nengok lg.. Hihi.. Tp lagunye xingt.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...