Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

 ENTRI AKAN DI PIN SEHINGGA 7 JUN 2015 [12 TENGAHMALAM]. SILA SCROLL UNTUK ENTRY TERBARU PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamual...

GMBM 1st Giveway | Jom Join

/
17 Comments
 ENTRI AKAN DI PIN SEHINGGA 7 JUN 2015 [12 TENGAHMALAM]. SILA SCROLL UNTUK ENTRY TERBARU

PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamualaikum !! Alhamdulillah dengan rasa rendah diri dan besar hati,kami dari Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM] ingin mempromosikan segmen sulung Belog Projek GMBM iaitu GMBM 1st GIVEAWAY 2015. Kami mengalu-alukan penyertaan rakan blogger seramai yang boleh.

GMBM 1st GIVEAWAY 2015 menawarkan pelbagai hadiah yang menarik dan lumayan untuk di menangi di taja khas oleh ahli GMBM sendiri bernilai lebih dari RM 500. Memang berbaloi menyertai segmen ini.  Syarat penyertaan yang kami buat untuk segmen ini juga adalah syarat rutin setiap segmen untuk blogger.

Detail segmen : GMBM 1st GIVEAWAY 2015

  • Mula: 10 Mei 2015 [12.30 tengah malam]

  • Tamat: 7 Jun 2015 [12.30 tengah malam]

  • Cadangan entri: coypaste dari entri segmen ATAU hasilkan entri kreatif sendiri

  • Senarai hadiah

Nak JOIN? Klik Banner----------.


.


.
.
.
.

V

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html


Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-

Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy,  Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja,Fara, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza

posted from Bloggeroid


You may also like

17 comments:

  1. ok..nt nk join..



    akak, dr hri tu sy try mnta nk join grup ni kt FB, smpi skang xdpt.. sedihnya.. siap pm kt someone yg katanya dia admin, tp xde feedback pun.. dia mmg xnk org lain join ke? rsnya dr tahun lepas..

    ReplyDelete
  2. SLMT BERHUJUNG MINGGU..NAK TRY JOIN JUGA KALAU X PAYAH SGT CARANYA..

    ReplyDelete
  3. wow mcm best ni fiza...

    all the best n good luck.......

    ReplyDelete
  4. good luck fiza, nak joinlah nanti

    ReplyDelete
  5. wow, mesti dapat byk penyertaan nnt ni...
    all the best dear...

    ReplyDelete
  6. Oh... lamanya Fiza.
    Mesti ramai yg nak join ni sebab ramai penaja tu kakak nampak:)

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan..
    Fida dah join segmen ni...hehehe.Jemputlah singgah blog Fida yang serba kekurangan tu yer..
    http://afidahazmi88.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. saya pun join..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  9. saya pun join..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  10. Selamat maju jaya..semoga ada tuah yer..haha

    ReplyDelete
  11. Salam...dah lama follow diharap lebih ramai lagi yang menyertai segmen yang menarik ini.

    http://www.bloggertopstar.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  12. salam tuan tanah.. kak Yati suka baca blog kamu.. sangat menarik.. jemputa bertandang ke blog kak ye... tq

    semoga berjaya yr...

    ReplyDelete
  13. good luck..skrg nak join segmen/ga dh tak sempat..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...