Haaaaa...ingat orang besar jer yang ada tempat SPA dan boleh ber SPA. Baby pon nak jugak ber SPA khenn. Ni gara² tengok IG @yasminhani...

HIPPOPO BABY SPA & WELLNESS!!!

/
43 Comments


Haaaaa...ingat orang besar jer yang ada tempat SPA dan boleh ber SPA. Baby pon nak jugak ber SPA khenn. Ni gara² tengok IG @yasminhani. Trus aku search. Ini lah nama tempatnya...Hippopo Baby Spa and Wellness. The first Baby Spa in Malaysia. Rasanya ramai lagi yang tak tau pasal Baby Spa ni.


Amacam...best kan. Untuk yang ada baby² kecik tu bolehlah bawa anak² uols kat sini. Rasa macam nak baby jugak lah. Baby kat umah tu dah beso...hahaha...Cukup² lah dulu noks.


Perkhidmatan yang disediakan sudah semestinyalah baby massage and baby swim. Suitable to babies from 0 to 36 months old. Wah...boleh lagi kalau nak bawak Iman Qhalif ni. Ada package² yang disedikan. Terpulanglah uols nak amik yang mana kan. Nak swim saja pon boleh atau nak massage saja. Tapi kalau berduit boleh amik full package.

Kalau nak tau lebih lanjut, bley layari website HIPPOPO BABY SPA & WELLNESS ni. Ada banyak gambar², testimoni dan harganya skali. Alamat plak kat sini:

Centrepoint Bandar Utama 
F30 1st Floor, 
Centrepoint Bandar Utama,
 3 Lebuh Bandar Utama, 
 47800 Petaling Jaya, 
 Selangor Darul Ehsan, Malaysia. 
Tel: 03-7728 1889

Note: Untung bebudak zaman skang kan. Macam² perkhidmatan ada untuk dorang nih. 



You may also like

43 comments:

  1. Assalamualaikum awak... pernah baca dekat blog irine.. memang menarik, bawalah Iman ke sini ye.. heheeee

    ReplyDelete
  2. seronok la baby dapat massage2 ye...

    ReplyDelete
  3. UNTUNG..SGT..SEMUANYA DUITKAN..

    BELAIAN PARENTS TU YG PALING UTAMA..

    ReplyDelete
  4. mari kita manjakan baby yang dah sedia manja tu
    bestnya kan fiza..nak baby, nak babyy :)

    ReplyDelete
  5. salam k.fiza..

    bby pon ada spa.. kurlasss

    ReplyDelete
  6. ada plan nak bawak Luth dtg sini dulu. Tapi ye la... walaupun teringin, tapi lastlast bwk luth gi mandi kolam rm2 je kat putrajaya. Hehe.

    ReplyDelete
  7. Kalau banyak duit apa salahnya Fiza.
    Macam-macam sekarang ni. Kakak ni pun tak ke Spa tau Fiza.

    ReplyDelete
  8. Rege pun mahai le jugak tu kot kan

    ReplyDelete
  9. Ade ke?? hihihihi.
    mcm2 perkhidmatan ade skrg nih kan~
    hehehe

    ReplyDelete
  10. tahu spa ni... tapi tak nah gi... spa pun ada tuk bby...

    ReplyDelete
  11. MMg ada sbb one of my cousin selalu bawa babyu dier ke sini !

    ReplyDelete
  12. wah wah wah baby pun de spa..jgn emmain okey..hehehe

    ReplyDelete
  13. tima kasih sgt2 sbb jengah blog ika...nnti blh bantu n bg tnjk ajar ttg berblog...tq..

    ReplyDelete
  14. untuk orang yang der #$$$$ ... akakni memang takler kot..

    ReplyDelete
  15. alololo... klas betul kalau antar anak kat sini nih.. hehe

    ReplyDelete
  16. Wahh.. bestnya.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  17. wah hebat baby pun dh boleh pi spa.. huuhhhuuu

    ReplyDelete
  18. wah yeke.. br saya tau ada spa baby yer.. tapi rasa macam xsanggup je nak g.. bkn pasal pe.. duit tak berapa nak ramai.. ehheh

    ReplyDelete
  19. hehehe...momoy tau pasal ni kat blog dr totin

    ReplyDelete
  20. Bagusnya, seronoklah baby dapat urut2...sekarang macam2 ada...tak macam dulu2..

    ReplyDelete
  21. massage mmg baik utk baby, lepas diurut tidur lena je ;)

    ReplyDelete
  22. Waa kemain best nih...ni yg semangat nak dapat baby lg nih...hehe...

    ReplyDelete
  23. Mesti serinok baby kna bawa p brrspa kn hehe..

    ReplyDelete
  24. shaila megetahui pasal ini dari insta irine kemudian di susuli rakan-rakan shaila membawa anak mereka ke sana..^^

    ReplyDelete
  25. best betul budak2 zaman skrg eh. hahah! btw, jemput singgah blog ye.
    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  26. Cayalah siap blh renang2x bagai.baby skrg ni mcm2x gaya ada.tayu dgn xtahu je

    ReplyDelete
  27. ada duit boleh teruskan kalau tak ada hee spa di rumah jer hii...

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan.. singgah sini & follow.. :)

    ReplyDelete
  29. betul tu.. memang beruntung.. banyak sangat kemudahan.. mak ayah, sila sediakan.. hihihi

    ReplyDelete
  30. tak boleh tak boleh. ummi pun tak pegi spa. anak lagi tak boleh *dengki* kihkihkih

    ReplyDelete
  31. wow! baru tau Fiza... tengs 4 sharing... selalu kite je gi spa , for baby pun adoo.. waaaaaa...

    ReplyDelete
  32. wah... menariknya...... teruja tgk...!!!

    ReplyDelete
  33. a'a ada terbaca pasal baby spa nie jugak.. tapi jauh la akak.. huhuhu

    ReplyDelete
  34. kalau nak belajar urut pun ada instructor yg blh ajar d kl nie. cuba check www.babymassagewithlove.com
    ada free e-book lagi d webpagenya. baca-bacalah and lebihkan ilmu. belaian ibu bapa yg paling memanfaatkan bayi anda. :)

    ReplyDelete
  35. yg nie lah blogger irine ada pegi dgn baby dia kan..seronok tgk video anak dia

    ReplyDelete
  36. jemput ke blog saya
    http://satujanjikita.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...