Siapa yang tak nak Trafik Blog dia naik kan. Jadinya, kalau nak Trafik Blog naik mendadak, meh join segmen dari Mak Dara ni. Sempoi jer...

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

/
61 Comments


Siapa yang tak nak Trafik Blog dia naik kan. Jadinya, kalau nak Trafik Blog naik mendadak, meh join segmen dari Mak Dara ni. Sempoi jer pon.

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog 2014!
2. Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni (Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe) 
3. Tepekkan Banner di atas tu dan link kan ke entry ini 
4. Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
5. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye 

Tarikh tutup segmen ini ialah pada pukul 6 petang ini

Amacam...kan senang tu.

Serba sedikit tentang blog Supermom with Superkids ni. Biasalah...kebanyakan nya berkisar tentang anak². Tentang ibu yang hebat *aku letew menguruskan anak²...ahaks...tentang Breastfeeding experience and tips, parenting tips, berkongsi resipi dan macam² lagi lah ceritanya. Semuanya di hujung jari khenn. Asal ada cerita jer, mulalah jari² menari dipapan keyboard. 

Klik jer banner tu kalau nak join yer.

Note: Selamat berkenalan buat blogger² yang join segmen Mak Dara ni yer ☺☺





You may also like

61 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
  2. jemah join gak..kikikiki..nampak tak peniru..kakakakkak

    ReplyDelete
  3. alamak cam tak sempatjer... moga bertambhaler trafiknyer ke sini...

    ReplyDelete
  4. sila follow n singgah blog saya! ambik ko... straight binti forward! terus bin terang! muahh!!
    http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  5. Selamat berjaya Fiza. Tak lama mencanak naiklah rating blog ini nampak gaya..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    TERJAH sini dr Segmen Yang Sama ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yg sama juga. hehe :D

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..jemput datang ke blog sy...

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen mak dara ye :)

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  11. xsempat lah join...da tutup pun..hehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen Mak Dara :) jemput singgah blog syira ye..tq

    ReplyDelete
  14. 6 petang? biar betol saya on line malam ni heee khmis ni ja, 10.52 mmg tak done.sb sy kurang sihat.uh...

    ReplyDelete
  15. Kunjungan balas sambil follow dari segmen yang sama. :)

    ReplyDelete
  16. salam kenal...salam ukhwah..datang bertandang dari segmen yang sama ye...dah follow tau...

    ReplyDelete
  17. Hi Fiza,

    Datang dari segmen Mak Dara. Macam tak kenal, ye tak. Hehhee

    http://www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  19. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  21. Hi kita singgah sini pg2 and follow skali. Dari segmen Mak Dara ^_^ salam perkenalan

    ReplyDelete
  22. Segmen sama, follow sini yer, slm knal...

    ReplyDelete
  23. Ramai gak yg dlm bloglist saya join segmen ni. Selamat menaikkan trafik ye.

    ReplyDelete
  24. Salam..buat kunjungan balas dari segmen ini, terima kasih kerana telah follow saya, saya follow balik

    ReplyDelete
  25. salam... mia datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  26. singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  27. salam k.fiza..
    rajinnyer join..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  28. salam hye... membalas kunjungan awak :) salam perkenalan

    ReplyDelete
  29. datang dari segmen Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  30. faee singgah dari segmen yang sama :) dah follow #981

    ReplyDelete
  31. Datang dari segmen McD eh silap MD juga,Dan saya dah follow sekali blog ni :)

    http://100pelukis.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  32. hi awak,

    salam singgah dari segmen mak dara

    ReplyDelete
  33. salam perkenalan.
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done. nuffnang click also done :)
    selamat bersegmen & berblogwalking.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  34. BW sini juga ... time kasih datang jenjalan di blog kita ...

    ReplyDelete
  35. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum..Abak datang singgah @ balas kunjungan...
    Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ...
    Berkunjung Untuk Sama2 Menjalinkan Ukhwah ...
    Dah FOLLOW Sini Dah Hehehe
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  38. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  39. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  40. Salam Ukhwah....


    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  41. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  42. cheqna berkunjung balas ke sini yer =)

    ReplyDelete
  43. kannnn bila ada anak. dunia blog pun pasal anak je hihihihi

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  45. Hai there supermom! Hehehe Datang sini dari segmen yang sama ehehe

    ReplyDelete
  46. Salam..datang berkunjung balas...dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  47. Singgah dari segmen yg sama... sorry lmbt buat kunjungan balas... huhuhu...

    ReplyDelete
  48. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...