Friday, January 11, 2013

NUFFNANG...TERIMA KASIH!!



Kerana mengembalikan semula duit saya yang telah di tolak. Terkejut mak noks. Tetiba duit Nanang dari kempen BE Digi Triple D telah susut nilainya. Pastu terbaca kat blog Ina @ Intan berlian yang duit nanang dia pon berkurangan. Mungkin ada masalah teknikal kot. Petang ni check, duit dah kembali kepada amaount yang asal.

Bukan sikit tau, banyak gak di tolaknya. Memang frust ah bila tengok amount tu tinggal sikit.

Note: Alahai nuffnang, tak sudi nak bagi saya BE lagi ker?...huhuhu...

40 comments:

  1. sje tu hehe dia nak main-main lak nuffnag tu yerk hehehe

    ReplyDelete
  2. salam. saya dtg nak follow sini..

    ReplyDelete
  3. nasib baik dapat blk... bglah aura mood fiza tu kesaya ni .. mahu jugak merasa BE hahahahaha... ;p

    ReplyDelete
  4. mungkin nuffnang tgh buat perubahan

    ReplyDelete
  5. Saya pun dah lama tak dpt BE. Huhu. Blog suam2 kuku cam blog saya tu mmg takde harapan kot nak dpt BE. uhuhuu./

    ReplyDelete
  6. akhirnya kembali kepada jumlah asal...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. nasib baik kembali ke amaun asal kan fiza. moga blog ini akanmeriah dengan be baru

    ReplyDelete
  8. sy belum pernah cek acc lg..

    mcmna boleh jadi mcm tu ye..

    ReplyDelete
  9. yan punya baru seciput....boleh buat beli aiskrim je.....

    ReplyDelete
  10. alhamduliilah dah ok..akak pun kena jugak tadi..ramai yang kena rupanya

    ReplyDelete
  11. dah lama juga tak merasa BE nuffnang.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. SAYA LAMA TAK DAPAT B.E.. :(

    TAPI SEKARANG SEDANG MENUNGGU CEK NUFFNANG.. BARU TEBUS MINGGU LEPAS.. :)

    ReplyDelete
  13. tak perasan plak.. ade kurang ke...yang tgh running ke ape?

    ReplyDelete
  14. Ye ke Fiza? Means kena selalu check ye duit tu?

    ReplyDelete
  15. Oooo nuffnang ni kedekut ye..hehe

    ReplyDelete
  16. Sama juga dengan Mieya punya earning. Tetiba je semakin berkurang. Gila kalau tak frust menonggeng. huhuhu

    ReplyDelete
  17. mesti cuka kan?? huuuu..nampak gayanya kene cash out laa :)

    ReplyDelete
  18. oh ye ke dik .. hurmm akak x perasan yg akak punye .. ok2 ... , alhamdulillah dah kembali pulih ...

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah..dapat balik duit tu kan.. rezeki anak..:)

    ReplyDelete
  20. hahahaa.. saya pun dah lama gila tak dapat BE.. ehehehe

    ReplyDelete
  21. Salam kak..singgah kat sini. cmne bole kna tolak Duit tu.Ada masalah tknikal kot.

    ReplyDelete
  22. cikgu punya bukan setakat tolak, habuk BE pun tarak hehehe....

    ReplyDelete
  23. Morning! Datang menyinggah di pagi Ahad.. Nuffnang main anggugucak plak.. hehehe.. Nesib baik dapat balik kan amount yang hilang tu.. Kalau tak nanges.. huhu..

    DONE for today! ^_~

    ReplyDelete
  24. Teringinnya nak dpt BE from Nuffnang... huhuhu...

    My recent post : Bertelefon Baru di Tahun Baru

    ReplyDelete
  25. aler, sama kes cam aku la...sib baik dah dikembalikan...dah di credited pung...uhukss

    ReplyDelete
  26. kak, nuffnang sy dh ckit blik dh.. bengang btl la.. dh la anta tiket diorg xreply.. sikit hri lg mmg nk kena cerai nuffnang ni..

    ReplyDelete
  27. nuffnang sy ok jek. myb nuffnanger yg sll dpt BE je kot yg problemo :P

    ReplyDelete
  28. tak pernah dapat BE nuff sbb dah lama tak letak iklannya...

    ReplyDelete
  29. Bukan Fiza dan IntanBerlian aje kakak dapat tahu ramai lagi ye kena Fiza. Tapi lepas tu dia masuk balik. Oklah tu tak hilang cuma silap..

    ReplyDelete
  30. Salam ziarah...

    Alhamdulillah, dah dapat semula. Saya belum pernah lagi cashout duit nuffnang sebab sikit sgt..huhu

    ReplyDelete
  31. nasib baik yek akak...untung badan dapat nuffnang bagi...sy xpernah pn dpt...huhu...duit rm2 xbertambah2 pn dr dulu...sadis plk rasa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...