Thursday, January 10, 2013

KEYWEIRD Hari Ini: BELAJAR BERCIUM???!!!



Ko nampak tak? Ko nampak tak apa yang dorang cari. Fengsan mak noks. Bila masa plak dalam blog ni aku ajar cara nak bercium. Tak kan nak bercium pon nak kena ajar wei. Agak² lah. Blog aku ni suci murni tau. Tak der unsur² kelucahan. Mungkin entry ni ada kaitan dengan link yang dorang cari.

Belajar Bercium - Yang ni memang aku tak pernah ajar. Tapi kalau FADHILAT BERCIUM adalah ☺☺

Rambut Gugur Dahi - Lagi aku tak faham apa maksudnya. Yang aku pernah cerita berkaitan rambut adalah KUTU dengan SALON untuk MUSLIMAH. 

Gegendang Telinga Berlubang - Ni kes anak dara ku yang pernah kena OTITIS MEDIA.

Doa Suami Setia/Sayang - Banyak juga keyword ni masuk kat blog. Memang ramai orang cari doa nih. Nampak sangat ramai yang nak suami setia kan. Ker banyak suami yang berpaling tadah?...tetttttttt...Ok..bley refer entry DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

Tadika Strawberry Melaka - Tak pernah plak aku citer pasal tadika strawberry nih. Tapi kalau nak tau pasal tadika, bley baca entry HASIL SURVEY TADIKA,LOKASI SURVEY, TABIKA KEMAS, TASKI ABIM, PASTI, GENIUS AULAD...Mana satu jadi pilihan

Hurmmmmm...macam² lah keyweird yang orang cari. 

Note: Lepas ni keyweird apa lah plak.


30 comments:

  1. lawakla keyword tu. hahahhaa...

    My recent post : False Labour Rupanya

    ReplyDelete
  2. kdg2 nak tergelakdgn keyword yg dicari..kalo kena keyword indon lg nak gelak hihihihihi

    ReplyDelete
  3. wau.. haha.. nak belajar gak tu kalau ada.. hihikkk... macam-macam kan kalau tgk kat keyword. 18sx pun ada..

    ReplyDelete
  4. kikikiki.. mentang²lah malam ni malam jumaat.. belajar berciu dicarinya/....

    ReplyDelete
  5. Salam kenal dari Che Mid..geli hati juga baca keyweird tu..

    ReplyDelete
  6. hehehe diorang ni salah tempat daa ;)

    ReplyDelete
  7. SAYA BELAJAR BERCIUM SELEPAS BERKAHWIN.. :)

    ReplyDelete
  8. Macam2 yg dia orang cari kan..kadang2 tak terfikir oleh kita...

    ReplyDelete
  9. Fiza... setakat ni tak pernah pulak akak dapat keyword cam gitu... tapi tu la... bila satu perkataan tu match dengan keyword yang dorang taip... dan perkataan tu ada dalam blog kita... mmg automatik blog kita tersenarai dalam pencarian tu...

    ReplyDelete
  10. hahaha..sape lah yang gatal2 carik teknik bercium bagai tuh..;p

    ReplyDelete
  11. hahaha..sape lah yang gatal2 carik teknik bercium bagai tuh..;p

    ReplyDelete
  12. ok lagi tu kak...kalo kt blog saya asyik cari pasal cara nak rogol...sengal jerr...

    ReplyDelete
  13. Salam kenalan .Dari blog KA ,terus terjah sini hehehe.....psssttttt.....anis punya blog plak hari tu ada yg guna keyword 'cium ketiak cikgu'.......nTah aper2 la yg dicari.....sungguh xsyenonoh kannnn. Xpnah lagi rasanya buat entry ketiak cikgu hehehehe....tp word cikgu mmg banyak la, dah namanya pun cikgu hehehe

    ReplyDelete
  14. pelik2 mende yang orang carik ni.. kadang rasa nak sepuk je.. haish

    ReplyDelete
  15. huhu...ada je keyword yg berunsurkan lucah muncul dalam blog kan..kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  16. ganaz blog ni ada owg nak study kiss2..heheh :)

    ReplyDelete
  17. erm..mcm2 yg readers cari kan?? kdg-kdg mcm tak logik..hehe:)

    ReplyDelete
  18. amboi, belajar bercium yer.. hihii

    ReplyDelete
  19. hahaha...macam2 la yg nak dicari ye..maklumla dunia dihujung jari katanyaaa

    ReplyDelete
  20. hahahhaa..lawak2...belajar bercium pon leh jd keyword yer..ekekkeke

    ReplyDelete
  21. HAHAHAHAH.... SUCI MURNI TAK TAHAN.. YE PUN KAN.. BLOG NI MMG SUCI2 BELAKA..

    ReplyDelete
  22. entah apalah yg diaorang nak buat dgn keyword tu

    ReplyDelete
  23. aish.kalu org yg br je dinikahkan,duk google xpe gak.hahaha

    hehehe.agaknya kot.jaman skang,isteri makin tcbr takut suami x setia.hehe

    ReplyDelete
  24. Huk aloh.. Loklak sungguh keyword itu.. Haish~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...