Terputus hubungan dengan dunia luar @ internet (^_^) Salam suma. Rindu sangat dengan blog...rindu sangat nak menulis & nak meluahkan is...

Terputus hubungan dengan dunia luar @ internet (^_^)

Salam suma. Rindu sangat dengan blog...rindu sangat nak menulis & nak meluahkan isi hati...rindu sangat nak baca blog uols...rindu semuanyalah. Tapi nak buat macam mana, keadaan tak mengijinkan. Maternity Leave 2 bulan, berukband pon nan ado.

Alhamdulillah, aku dah selamat delivery baby girl on 25 September 2010. Banyak yang nak di ceritakan. Salah satunya pasal pengalaman bersalinlah kan, tak sah klo tak citer (^_^) dan post natal depresion...huhuhu...baru aku tahu macam mana rasanya bila dah ada anak 2 nih.

Hari ni 1st day aku start keja, tu yang bley berkarya balik nih. Kerja office banyak yang sedang menanti. Bukan kerja jer yang banyak, dengan barang² aku pon banyak yang lesap. Ni kes pinjam barang tak letak balik lah nih, tak sempat nak kunci drawer...hishhh...Dengan ini...aku nak buat keja dulu, nanti² aku sambung lagi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...