Baju Muslimah Kanak-kanak

Gelombang Biru Putih yang merujuk kepada berukband **lc*m. Dekat sebulan lebih dah di tamatkan perkhidmatannya. Disebabkan tahap ke'slow...

Gelombang Biru Putih yang merujuk kepada berukband **lc*m. Dekat sebulan lebih dah di tamatkan perkhidmatannya. Disebabkan tahap ke'slow'an-nya mengalah kan kura², senang cakap lembab nak mampus. Tahap kesabaran owner nya pon tak bley tahan asyik nak memaki sampai tak der high blood pon bley jadi high blood secara tetiba di buatnya.


Daripada tak der penyakit cari penyakit, baik tamatkan trus. Agak boring bila tak der tenet nih. Tak tau nak amik berukband mana plak lepas nih. Hopefully sbelum aku delivery nanti dah ada lah berukband yg baru.


Shout apa? "Hooray!" (Hoo-Ray!) If you're happy and you know it shout "Hooray!" (Hoo-Ray!) If you're happy a...

Shout apa?

"Hooray!" (Hoo-Ray!)
If you're happy and you know it shout "Hooray!"
(Hoo-Ray!)
If you're happy and you know it then your face will surely show it.
If you're happy and you know it shout "Hooray!"
(Hoo-Ray!)

Kegembiraan berganda. Selain dari duit nanang yang dah bley cash out, dapat plak salary increment. Yang bestnya, sejak 5 tahun kerja kat company nih, inilah kenaikan yang paling tinggi pernah aku dapat. Mekasih banyak² yer bos, sebab recommend yang baik² untuk i dalam PMS (*_^)...alhamdulillah...rezeki anak² (^_^)



Finally hasrat nak mencuba Cloth Pad/Panty Liner tercapai jugak. Dah lama nak mencuba tapi tak terbeli². Masa tangah 'Bermuka Buku',...

Finally hasrat nak mencuba Cloth Pad/Panty Liner tercapai jugak. Dah lama nak mencuba tapi tak terbeli². Masa tangah 'Bermuka Buku', terjumpa pasal Bisky Bosky nyer panty liner yg tengah buat promotion. Apalagi...aku grab sampai 4 panty liner. Design nyer pon comel². Bagi yang berminat nak mencuba, bley lah ke blog Bisky Bosky went Green. Promotion until end of this month.

Buat masa ni aku cuba panty liner dulu, lpas ni nak cuba Cloth pad plak (^_^)


Nak buat review tak bley lagi sebab baru 1st day pakai. Ini ada sedikit info pasal Bisky Bosky panty liner.

Bisky Bosky panty liners are reusable cloth panty liners. It is made from flannel cotton therefore it is very comfortable.

Each panty liner has 5 layers of flannel, thus suitable for daily use and towards the end of your menses.

Care

Simply wash your Bisky Bosky panty liners together with your normal laundry.

Use

Lay Bisky Bosky Panty Liner of your panties (solid colour facing the inside). Snap the button at the bottom of your panties. You may even turn your panty liner upside down to use the other side.

More detail pasal Cloth Panty Liner

Cloth panty liners are a *great* way of trying cloth pads if your hesitant. They don’t have to be worn during your cycle and they are discrete. Since a lot of people haven’t heard of cloth pads, here’s a few things :) The snaps on the wings work the same as the sticky adhesive on disposable pads! You simply wrap the wings around your panties as you do with conventional store bought pads! They stay in place with their snug fit and their wings! I recommend wearing panties with snug leg bands that you feel comfortable in :) In between the two cute fabrics is a hidden layer of bamboo fleece! Bamboo is an amazing fiber and is both absorbant and anti-bacterial! Panty liners are a *great* way to try cloth especially if you might be slightly “icked” out with the idea of reusable product! I completely understand! Panty liners are great for ladies who wear liners on a daily basis, imagine the amount of money you’ll save plus how your landfill footprint will be decreased! These are also great for the last day of your cycle! Rad! These are reversible! Meaning say one day you feel like sea horses! Great! But maybe next week you want mermaids! Even better! Two cute prints on one pad! Sweet!

Info ni aku C & P dari blog NAD



Tetap jugak nak update blog, dapat 2-3 baris pon jadilah kan...ahaks...Tak sempatlah nak citer panjang hari ni. Mak bz sgt lah noks sebab be...

Tetap jugak nak update blog, dapat 2-3 baris pon jadilah kan...ahaks...Tak sempatlah nak citer panjang hari ni. Mak bz sgt lah noks sebab besok ada Internal Audit, tak suka...tak suka...

Banyak nak citer, tapi later lah yer. Nak sambung buat kerja balik (^_^)


Yoohooooo...selepas setahun lebih menceburkan diri dalam dunia blogging nih, finally aku dah bley cash out duit hasil penulisan yg tak seber...

Yoohooooo...selepas setahun lebih menceburkan diri dalam dunia blogging nih, finally aku dah bley cash out duit hasil penulisan yg tak seberapa nih walaupon amount nya tak berapa banyak. Yerlah...blogger picisan jer kan, berapa jerlah hasilnya kalau nak di bandingkan dengan blogger fofular dan ramai pengikut.

Nak tengok ker hasil nya? Ala...i malu lah nak tunjuk, nanti org cakap poyolah pulak kan. Amount tak sampai ratus² pun nak tunjuk. Yerlah...hati & mulut org kan, mana kita tau. Nak tengok jugak ker? Ok lah...ok lah....(^_^)


Inilah hasilnya. Alhamdulillah...walaupon berapa amountnya, kita kena gak bersyukur. Buat yang masih belum mendapat hasil tu, usaha tangga kejayaan. Coming soon uols nyer turn plak (^_^).



Buat penggemar² coklat sekalian, sila ambil perhatian. Detail as below: 28 May - 30 May, 2010 No. 8, Jalan 9/1, Seksyen 9, 43650 Bandar B...

Buat penggemar² coklat sekalian, sila ambil perhatian. Detail as below:


28 May - 30 May, 2010

No. 8, Jalan 9/1, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia.

Chocolate Fair - Free Chocolate Buffet

Time: 9.00am - 6.00pm

Terms and Conditions:

• Eat all you can with no wastage.
• Strictly for dine-in only.
• Unfinished chocolate will be charge according to our selling price.
• Beryl's reserve the rights to change the terms and conditions without prior notice.

For enquiry, please contact 03 8925 6136.



Untuk renungan kita bersama. Cerita ni aku c & p dari rakan BFku AJUI di FB. Semoga ia dapat membuka mata² ibu di luar sana betapa pent...

Untuk renungan kita bersama. Cerita ni aku c & p dari rakan BFku AJUI di FB. Semoga ia dapat membuka mata² ibu di luar sana betapa pentingnya Breastfeeding nih. Breastfeeding seperti "Breaastaurant...anytime, anywhere, no waiting list, no Q hygiene and its totally FREE (^_^)" (pinjam ayat² cinta ecar)

**********************************************************************************

*Berita ini telah dikongsi oleh seorang Doktor O&G di Manjung, Perak... Berita ini telah disiarkan di dalam akhbar Sinar Harian edisi Perak... Saya telah cuba dapatkan secara online tetapi gagal, oleh itu saya amat berterima kasih kepada Dr. Nadrah Ariffin kerana sudi menyalin semula petikan berita tersebut untuk tatapan dan panduan semua... Alhamdulillah...

Seri Manjung - Seorang ibu terkejut apabila susu formula yang baru dibeli di sebuah pasaraya di sini, mengandungi bendasing dipercayai ulat.

Faridah Ahmad berkata, dia menjumpai dua bendasing dalam susu tepung itu yang menyerupai ulat sebelum menelefon suaminya, Anuar Che Ros.

Menurutnya, dis tidak menyangka susu formula mengandungi bendasing seperti ulat kerana susu jenama itu sentiasa menjadi pilihannya untuk diberikan kepada anak-anaknya.

"Sejurus selepas itu, saya cuba menghubungi talian hotline syarikat susu berkenaan, namun taliannya sibuk," katanya.

Sementara itu, Anuar berkata, dia akan memulangkan semula susu itu kepada pihak pengurusan pasar raya itu.

"Masalah ini perlu diberi perhatian oleh semua pihak bagi mengelakkannya berulang," katanya.

Ulasan dari Dr. Nadrah...

Rakan2 yang saya sayangi. Cuba kita renungkan sejenak, bagaimana untuk atasi masalah ini. Pada saya, saya hanya nampak kebaikkan pemberian susu ibu dari sudut ini dengan sangat nyata:

1. Mengelakkan risiko pencemaran seperti yang dilaporkan oleh akhbar ini pada hari ini.

2. Bukan saja pencemaran sewaktu pengilangan susu tepung ini, tetapi juga pencemaran disebabkan kelalaian penjagaan kebersihan untuk botol2 yang digunakan/diberikan kepada anak2.

3. Jika ramai yang menyarankan supaya pihak2 tertentu mengambil langkah yang tegas dalam menangani masalah pencemaran susu formula bayi/anak, alangkah bagusnya disertakan dengan kempen kesedaran kepentingan penyusuan susu ibu...dah tentu susu ibu adalah susu yang sangat segar, tidak pernah rosak jika cara pengendaliannya betul, dan yang pastinya tidak akan ada pencemaran dalam susu ibu.

Akhir kata 'Majulah Breastfeeding untuk Ibu² di Malaysia"...ahaks...

Susuibu is the best medicine


Kat mana lagi nak cari buah delima ni yer. Mak buyung nan sorang ni mengidam buah delimalah plak. Dah suruh hubby cari, tapi tak jumpa² lagi...

Kat mana lagi nak cari buah delima ni yer. Mak buyung nan sorang ni mengidam buah delimalah plak. Dah suruh hubby cari, tapi tak jumpa² lagi. Ada gak soh cari kat pasar chow kit & pasar pudu, tapi belum berkesempatan lagi nak pergi.

Baru dapat makan sebiji jer buah delima, itupon kat umah mak, mamang ada tanam pokok delima ni. Memang rezeki ibu mengandung...kebetulan ada sebiji yg masak, tapi tak puas makan lah, cinonet sangat pastu isi pon tak merah. Kalau dapat yg beso dengan isi kemerah-merahan mcm yang dalam gambo nih...perghhhhhh...sedapnya....


Antara Khasiat & kelebihan buah delima:

Buah delima adalah salah satu buah yang terdapat di dalam syurga yang kaya dengan unsur zat besi sebagaimana firman Allah: (Q:55:6)

Maksudnya :"Pada keduanya juga terdapat buah-buahan serta pohon-pohon kurma dan delima. Buah delima atau dari segi saintifiknya Punica granatum mempunyai pelbagai keistimewaan, selain dari sedap dimakan ,ia juga mempunyai kebaikan dari segi kesihatan.Zat besi yang terdapat dalam buah delima dianggap sebagai unsur penting dalam pembentukan darah merah. Seseorang yang kekurangan zat besi akan mengalami penyakit anemia. Dengan hanya sebiji buah delima mampu memberi khasiat yang banyak kepada kita. Buah Delima mempunyai kadar antioksidan yang paling tinggi diantara buah-buahan yang lain.

Delima, sejenis buah lain yang disebutkan di dalam Al-Qur`an, mengandung potassium yang besar volumenya, selain dari mineral-mineral lain seperti fosfor, kalsium, besi, dan sodium, dan vitaman-vitamin A, B1, B2, B3, dan C. Bereaksi bersama sodium, potassium mengatur ekuilibrium air tubuh dan menjaga detak jantung agar tetap normal..(bagi ibu dan perkembangan fetusnya). Dengan memelihara keseimbangan kadar potassium-sodium, buah ini juga menunjang kepekaan saraf dan otot agar berfungsi secara teratur( kajian mendapati rahim wanita lebih utuh/kuat sesuai dengan kepekaan nya menunjang pergerakan bayi yg dikandung) , mencegah edema, dan mengurangi kadar gula yang beredar di dalam darah (ibu yang baru pertama kali mengandung atau lebih dari 3 kali pregnancy No.). Delima menghilangkan rasa letih otot dan memungkinkannya bergerak dengan mudah,dan juga menguatkan jantung.

Antara kebaikannya yang lain:
  • menghalang pembentukan sel kanser
  • mencantikkan kulit
  • mencegah dr nyanyuk
  • memberi tenaga
  • elok utk pesakit tekanan drh tinggi dan rendah
  • elok utk sistem penghadaman
  • mngurangkan berat badan
  • prevent morning sickness( utk org mengandung)
  • memperelokkan rahim
Source kat sini


Isteri pon turut sama kena tempiasnya. Kebetulan semalam adalah hari cuti sakit untuk kami berdua. Sama² tak sihat. Hubby sakit² badan, peni...

Isteri pon turut sama kena tempiasnya. Kebetulan semalam adalah hari cuti sakit untuk kami berdua. Sama² tak sihat. Hubby sakit² badan, pening and demam. Mak buyung sorang ni plak selsema dekat seminggu and batuk. Part batuk tu yg tak tahan, sampai ter-pee gak lah sikit.

Gi klinik smalam dr. bley plak tanya "period delay lagi ker"...apakah...salah orang kah dr. nih. "saya pegnant dag 5 bulan yer dr.", tersengih² malu gamaknya. Padahal sebelom ni dah pernah jumpa dia pasal abdomen aku sakit beberapa bulan lepas. Sah² dr tu tgh blur & tak baca record perubatan aku tu, main terjah jer tanya soalan tak berkaitan. Kesudahannya...aku rasa mcm tak berani plak nak makan ubat yg dia bagi tu, kot salah ubat plaks. Tapi kan, di sebabkan malam tadi tak bley tidur, batuk tak hingat dunia pastu di tambah plak dgn heartburn. Ya! Allah...nak nangis di buatnya. Terpaksalah telan gak ubat batuk....tawakal jer lah.

At last...baru lah bley tidur dengan nyenyaknya.


Seorang peguam wanita yang bukan beragama Islam, Victoria Jayaseelee Martin, hari ini memperolehi kebenaran Mahkamah Tinggi Sivil Kuala Lump...

Seorang peguam wanita yang bukan beragama Islam, Victoria Jayaseelee Martin, hari ini memperolehi kebenaran Mahkamah Tinggi Sivil Kuala Lumpur bagi mendapatkan semakan kehakiman untuk beliau berkhidmat sebagai peguam di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur.

Hakim Datuk Mohd Zawawi Salleh memberi kebenaran kepada permohonan untuk suatu perintah bagi mendesak Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan menerima masuk Victoria sebagai peguam syarie.

Ini adalah kes pertama di Kuala Lumpur apabila seorang peguam bukan Islam diberi kebenaran untuk mencabar bahawa hanya peguam yang beragama Islam sahaja boleh bekerja sebagai peguam di Mahkamah Syariah.

Hakim Zawawi yang membenarkan permohonan itu menolak bantahan yang dikemukakan oleh MAIWP.


Victoria (atas, kanan) mendapat kelulusannya pada tahun 2004 daripada Universiti Islam Antrabangsa dan berkata beliau ingin menjadi peguam syarie demi kepentingan keadilan.

Di Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, syarat sebelum seseorang boleh menjadi peguam syarie adalah dia mesti merupakan seorang Islam.

Di negeri-negeri lain, bukan Islam dibenarkan menjadi peguam syarie.

Bagaimanapun, Selangor baru-baru menarik balik kekecualian itu dan hanya peguam Islam yang dibenarkan di mahkamah syariah di negeri itu.

Victoria diwakili oleh peguam Ranjit Singh, manakala pendakwa kanan persekutuan, Nadia Hanim Mohd Tajuddin mewakili MAIWP.

Source: Malaysiakini

So...what say you?


Bukan nak cerita pasal citer Halimah Jongang, tapi nak citer pasal lagu halimah jongang nih. Kat TV kan kekadang ada kluar iklan soundtrack ...

Bukan nak cerita pasal citer Halimah Jongang, tapi nak citer pasal lagu halimah jongang nih. Kat TV kan kekadang ada kluar iklan soundtrack lagu halimah jongang. Kebetulan...si bujang nih tgk plak iklan tu dgn lagu halimah jongangnya, apalagi...iman pon ikutlah nyanyi..."Ha ha halimah jongang...jongang...jongang...jongang.." pastu ada sambungannya plak tu, nak tau apa sambungan lagu 'Halimah Jongang' versi iman?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

"Ha ha halimah jongang, ibu jongang...abah jongang"...@^%*&@ pengsan @%**&@. Suka suki kamu jer buat lirik sendiri, bley plak ibu & abah termasuk dalam lirik tu. Kalau cakap ibu & abah cantik tak per lah jugak.


Untuk mommies² yg addicted dengat Cloth Diaper, bleylah layari website Cloth Diaper Malaysia.com . Sedikit info mengenai Giveaway nih: baby...

Untuk mommies² yg addicted dengat Cloth Diaper, bleylah layari website Cloth Diaper Malaysia.com. Sedikit info mengenai Giveaway nih:

baby-mel.com, along with Knickernappies are generously sponsoring Knickernappies One Size Pocket Diapers to give away here on Cloth Diaper Malaysia!


These Knickernappies pocket diapers are side snapping, and comes with 2 inserts. They are 100% Made in USA. They are also One-sized! The unique side snapping feature allows more flexibility for baby’s movements. It also provides baby a smooth tummy appearance and the material is very soft. This doesn’t bulk over the stomach and creates comfort for tummy sleeper baby.

*THREE (3) lucky winners will win a Knickernappies One Size Pocket Diaper worth RM89 each!*

Giveaway date is from 11th MAY 2010 until 11th JUNE 2010.

Open to those with Malaysian addresses only!

This Giveaway is sponsored by Knickernappies & baby-mel.com. Please drop by their websites for more information about their products.


For more detail about this giveaway, klik HERE


untuk...untuk... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Menyambung pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi, dalam ...

untuk...untuk...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Menyambung pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi, dalam erti kata lain Further Study bukan mintak tambah satu lagi yo. Pengajian selama 15 bulan. Kelas sebulan 2 kali. Pembayaran plak tolak duit KWSP. Terdetik perasaan gembira di hati, tapi dalam masa yang sama hati berbelah bagi nak bagi hubby sambung belajar. Macam² perkara ligat berputar dalam kepala hotak nih. Antaranya:
  • Yerlah...dalam keadaan kami yang nak masuk anak 2 nih. Perbelanjaan mesti bertambah, kelengkapan orang baru nak kena sediakan jugak. Memanglah bulan² tolak KWSP, tapi bahan² & buku² untuk belajar...nak kena pakai duit gak kan.
  • Aku takut tumpuan hubby akan hilang untuk family. Lebih² lagi bila ada baby, nak study...nak layan karenah baby kecik ngan baby beso. Bila dah sibuk² belajar kan...kekadang tak heran dan ngan anak bini.
  • Kejutan persekitaran. Bila study jumpa ramai orang. Pandai² plak tu & cantiks². Mana tahu kan......
Dah banyak jumpa kisah² yg macam nih. Aku jadi takut. Melampau sangat ker apa yang terdetik di fikiran aku nih? Ker aku selfish. Suami nak belajar...benda baik, nak ubah kehidupan keluarga, tapi isteri dah fikir yang bukan². Hadoiiiii....sesat barat dah pemikiran aku nih.

Tapi bila difikirkan balik.....tak perlah, demi untuk suami yg nak mengubah nasib keluarga, aku kena yakin dengan diri sendiri, kena yakin dengan suami. Kena letak kepercayaan yang tinggi buat suami, tapi tak bley 100%. Hubby pon dah tanya "bley tak abg nak sambung belajar, abg serious nih".

Demi untukmu suami, selamat belajar kembali. Belajar rajin² tau. Ingat misi tu...Belajar sebab nak ubah nasib keluarga, nak dapat gaji yang lebih baik dan yang sewaktu dengannya lah. Jangan nakal². Naluri seorang isteri nih kuat...ingat tu (^_^)


Akhir kata, doaku akan sentiasa mengiringimu untuk mendapatkan segulung kejayaan. ...wakakakaka...ayat tak hingat (^_^). Doa pompuan mangandung ni selalunya di makbulkan ☺☺☺


Happy Mother's Day to all MOM.... Awesome Mom! ♥ Before I was a Mom ♥, I never tripped over toys or forgot words to a lullaby. I d...

Happy Mother's Day to all MOM....


Awesome Mom!


Before I was a Mom ♥,
I never tripped over toys
or forgot words to a lullaby.
I didn't worry whether or not
my plants were poisonous.
I never thought about immunizations.


Before I was a Mom ♥,
I had never been puked on.
Pooped on.
Chewed on.
Peed on.
I had complete control of my mind
and my thoughts.
I slept all night.


Before I was a Mom ♥,
I never held down a screaming child
so doctors could do tests.
Or give shots.
I never looked into teary eyes and cried.
I never got gloriously happy over a simple grin.
I never sat up late hours at night
watching a baby sleep.


Before I was a Mom ♥,
I never held a sleeping baby just because
I didn't want to put her down.
I never felt my heart break into a million pieces
when I couldn't stop the hurt.
I never knew that something so small
could affect my life so much.
I never knew that I could love someone so much.
I never knew I would love being a Mom.


Before I was a Mom ♥,
I didn't know the feeling of
having my heart outside my body..
I didn't know how special it could feel
to feed a hungry baby.
I didn't know that bond
between a mother and her child.
I didn't know that something so small
could make me feel so important and happy.


Before I was a Mom ♥,
I had never gotten up in the middle of the night
every 10 minutes to make sure all was okay.
I had never known the warmth,
the joy,
the love,
the heartache,
the wonderment
or the satisfaction of being a Mom.
I didn't know I was capable of feeling so much,
before I was a Mom


Pergilah kau jauh² dari ulu hatiku ini...ahaks...bilalah heartburn nih nak hilang. Tak sanggup rasanya, baru 5 bulan pegnant....ada lagi 4 b...

Pergilah kau jauh² dari ulu hatiku ini...ahaks...bilalah heartburn nih nak hilang. Tak sanggup rasanya, baru 5 bulan pegnant....ada lagi 4 bulan lagi...huhuhu. Serba tak kena. Nak tido tak selesa, nak rukuk & sujud pon terasa gak...panas jer tekak nih. Antara sebab² heartburn:

Injap pada pintu masuk ke perut kendur semasa anda hamil disebabkan oleh perubahan hormon. Oleh itu, asid perut mengalir semula ke esofagus (saluran ke perut).

Simptom:
  • Rasa sakit yang kuat pada bahagian tengah dada.
Perkara Yang Perlu Dilakukan:
  • Elakkan makan dengan banyak, makanan yang terlalu pedas, atau makanan yang bergoreng.
  • Pada waktu malam, cuba minum susu panas dan tinggikan bahagian atas katil atau gunakan lebih daripada sebiji bantal.
  • Pedih ulu hati dan tidak dapat tidur, susunan bantal berlapis adalah lebih selesa jika anda mengalami masalah pedih ulu hati atau tidak dapat tidur.
Ada gak buat seperti apa yang di sarankan, ada lah kurang sikit tapi masih terasa heartburnnya lagi. Ini bahagian untuk aku sebagai ibu mengandung kot...tak mabuk langsung, tapi heartburn setiap bulan...ahaks...mak redha noks.



Let pictures do the talking. Inilah dia lelaki yang di katakan terlibat dalam kes ugutan bunuh Nik Aziz. Anak sapa lah nih. Dah tak der keja...

Let pictures do the talking. Inilah dia lelaki yang di katakan terlibat dalam kes ugutan bunuh Nik Aziz. Anak sapa lah nih. Dah tak der keja lain ker? Ker nak publisiti murahan. Kalau sebelum ni kita di kejutkan dengan kisah adik Darwish yg menghina Arwah Din Beramboi, skang ni kisah ugut nak bunuh Nik Aziz plak. Kedua²nya menggunakan medium yang sama iaitu FACEBOOK @ Mukabuku. Hhhmmmm...macam² hal lah skang nih.





Source: mahligai@yahoogroups.com


Bukan barang dalam rumah yer, tapi barang kat workstation aku nih. Pencil, stapler, pen suma lesap. Kalau nak pakai pon pakailah...aku tak ...


Bukan barang dalam rumah yer, tapi barang kat workstation aku nih. Pencil, stapler, pen suma lesap. Kalau nak pakai pon pakailah...aku tak marah, tapi bila dah pakai tu, letak lah balik kat tempat asal. Pencil & pen lah yang selalu lesap. Hangin btul. Takkan setiap kali cuti aku nak simpan stationary aku dalam laci? Melampau lah tu kan. Hhhmmmmm....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...